Livia is dé Knopengeinse Confettiprinses!

MONTFOORT • Les Femmes des Coeurs heeft tijdens een feestelijke middag Livia tot prinses van jeugdraad De Confetti’s benoemd.

Het St. Joseph stroomde met carnavalsliefhebbers, familie, vrienden en vriendinnen van de Confettileden. Onder leiding van Mark te Poele werden ze gepresenteerd. Valerie, Ronne, Suze, Babet, Saar, Youri, Arthur, Nikita, Livia en Dewi stonden als een echte raad van elf te stralen op het podium.


De Confetti’s moesten allerlei spellen spelen en quizvragen beantwoorden voor het aangetreden publiek. Ondertussen keek de jury naar hun kwaliteiten. De jury was een echte vakjury, bestaande uit Prinses Joanna Peux Faire de la Magie van carnavalsvereniging Les Femmes des Coeurs, Stadsprins Prins Robèrt le Porteur de Chaleur van Les Boutonniers en oud Confettiprinses Sanne. Als geen ander weten zij welke eigenschappen een goede prins of prinses nodig heeft. Tussendoor was er natuurlijk tijd voor een drankje, de polonaise en muziek van ZWUP.


Vol spanning keerden alle Confetti’s terug op het podium. Prinses Joanna Peux Faire de la Magie had de eer om de naam te onthullen. Samen met de andere juryleden was ze in beraad gegaan over wie van de Confetti’s de eer te beurt zou vallen. In het carnavalsjaar 2023 mag prinses Livia met de scepter van de Confetti’s zwaaien over Knopengein. Ze gaat er met haar Confettiraad een magisch carnaval van maken.


- Elvira Schenk, Zenderstreek nieuws