PRINSES MARJOLEIN L'ABEILLE OCCUPÉE


Wat is het thema dit jaar en waarom? 

Het thema is ‘Huisje, Boompje, Beestenboel’. In mijn werk help ik mensen om hun ‘huisje, boompje, beestje droom’ te bereiken. Daarnaast zijn we zelf afgelopen jaar naar Blokland verhuisd en druk met het bouwen van ons droomhuis. Nu we wat landelijker wonen, zijn de dieren dichtbij. We hebben tegenwoordig zelf ook kippen en konijntjes. 

 

Wat is je lievelingsdier? 

Vroeger waren dit olifanten. Ik vind dit zulke mooie, grote en machtige dieren. En net als olifanten ben ik ook graag omringd door familie en vrienden. Maar eigenlijk vind ik heel veel dieren leuk. Elk dier heeft wel iets bijzonders!  

 

Kan je wat over jezelf vertellen? 

Ik ben Marjolein Spruit en zit al een aantal jaar bij Carnavalsvereniging Les Femmes des Coeurs. Ik ben 37 jaar en getrouwd met Arno. Samen hebben we 2 kinderen:

Ferdi en Iwan. Ik werk als hypotheekadviseur bij Driessen en Huntink in Montfoort.  

 

Wat is je Prinsessennaam en waarom? 

Mijn Prinsessennaam is L’abeille Occupée. Dit betekent: het bezige bijtje. Deze naam is gekozen omdat het past bij het thema ‘Huisje, Boompje, Beestenboel’. Daarnaast ben ik van mezelf best een bezige bij. Ik ben altijd lekker druk met van alles en nog wat.  

Wie zijn de raadsvrouwen dit jaar? 

Ik heb gekozen voor 3 raadsvrouwen. Dit zijn: Jeanine, Roxan en Tessa H. Het zijn stuk voor stuk toppers, dus ik heb alle vertrouwen dat we er met elkaar een femtastisch Carnaval van gaan maken.  

 

Waar kijk je het meest naar uit? 

Ik vind het een enorme eer dat ik gekozen ben als Prinses en zal deze bijzondere rol met trots vervullen. Het leuke van lid zijn van Les Femmes des Coeurs is dat je Carnaval heel veelzijdig viert. Van senioren- tot scholenbezoek en van kerkdienst tot een polonaise door Bolle Harry; het hoort er allemaal bij. Daarnaast ben ik heel benieuwd naar onze nieuwe Knopengeinse Confetti’s. Zullen we dit jaar voor het eerst een prins hebben bij de Confetti’s? Ik kijk uit naar het volledige Carnaval en hoop het samen met heel Knopengein te mogen vieren!