Informatie over De Knopengeinse Confetti’s  

 

Wat kun je verwachten als je een Confetti bent? 
 

Na het lezen van deze brief weet je dit. 
En heb je toch nog vragen? Stel ze dan gewoon bij Les Femmes des Coeurs! Via e-mail: info@lesfemmesdescoeurs.nl 
 
Wie kan er Confetti worden? 
Alle kinderen uit groep 7 en 8, die in Montfoort of Linschoten wonen. Het maakt niet uit op welke school je zit! Maar je moet natuurlijk wel gek op Carnaval zijn. De Confetti's bestaan uit zowel jongens als meiden. 
Ook groep 8 leerlingen van de Howiblo kunnen zich met een gerust hart aanmelden. Je kan gewoon een Confetti zijn en ook bij de Howibloraad zitten.  
 
Wat ga je doen? 
De Confetti's zijn aanwezig bij diverse carnavalsactiviteiten in Montfoort. Je gaat samen met Les Femmes des Coeurs op pad. Als Confetti krijg je een t shirt in gebruik, samen met een cape en steek. Dit draag je tijdens de carnavalsactiviteiten. 
 
Agenda: 
-Woensdag 11 januari 
Met elkaar kennismaken en act oefenen voor 29 januari.  
-Zondag 29 januari:  
Confettifeest in de soos. Hier worden de Confetti's van 2023 gepresenteerd aan Knopengein en wordt tijdens een feest voor jong en oud de Confetti Prins(es) bekend gemaakt. 
-Zaterdag 11 februari: 
Optreden bij het seniorencarnaval in Antoniushof. 

-Vrijdag 17 februari: 
Aanwezig op het Tienerbal in de Soos 

-Zaterdag 18 februari: 
Aanwezig bij de familiemiddag in De Heeren van Montfoort 

-Zondag 19 februari: 

Carnavalsmis in de katholieke kerk 
Deelname optocht Knopengein 
-Maandag 20 februari: 
Met Carnavalsverenigingen Les Boutonniers en Les Femmes des Coeurs op scholenbezoek bij de Howiblo, Heeswijk en Hobbitstee.  

-Maandagmiddag 20 februari: 
Aanwezig bij Carnaval in de soos, Knopengein got talent 
 
Wat kost het om Confetti te zijn? 
Helemaal niets :-) 
Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de Confetti's. Wanneer het mogelijk is, stellen wij een vrijwillige bijdrage zeer op prijs. 
 
Wat moeten mijn ouders doen? 
Vooral helpen dat jij op tijd aanwezig bent op de genoemde feestjes. Vind je vader of moeder (of de oppas) het leuk om de Confetti's tijdens activiteiten te begeleiden? Laat het ons dan snel weten! 
 
Dat klinkt allemaal erg leuk! Hoe geef ik me op? 
Op www.lesfemmesdescoeurs.nl staat een inschrijfformulier. Als je deze invult, zit je er wellicht direct bij. Er zijn in totaal 14 plekjes, dus geef je snel op! Bij het aanmelden kun je ook aangeven of je wel of niet prins(es) wilt zijn, maar ook wie je vriend(in) is met wie je graag bij de Confetti's wilt. Met het selecteren van de Confetti’s houden we hier rekening mee.